Na de stilte komt de storm

standhoudenNa een lange periode van afwezigheid, het nadenken over hoe nu verder, gaan we verder? Heeft het nut? Kunnen we het aan? Handdoek in de ring? Worden mensen wel echt wakker? Krijgen we de samenleving wel wakker? Komen we tot de conclusie dat we het gewoonweg niet los kunnen laten! Het zit in ons aard onrecht aan te kaarten en er wat mee te doen! 

Met de aankomende verkiezingen in 2017 zien we wederom dat de grote partijen weer met beloften komen waar (zoals gewoonlijk) weer niets terecht van komt. En wij kunnen niet toekijken en niets doen. We hebben het nu voor een lange periode geprobeerd, maar het is voor ons niet mogelijk simpelweg toe te kijken hoe we voorgelogen worden, hoe de broekriem straks weer strakker aangetrokken wordt ondanks alle beloftes! Want denk je nou echt dat die €1000,- van Rutte eraan komt?

De Samenleving zal niet meedoen met de aankomende verkiezingen, althans dat vermoeden wij. Er moet nog zoveel georganiseerd worden voordat dat mogelijk is dat wij de kans klein achten.

Maar wij geven niet op! We zijn de samenleving en nog steeds staan wij achter #samenstaanwesterk  We staan nog steeds voor de samenleving!

Verwacht een strijdvaardige partij die de samenleving een stem geeft, opstaat tegen het onrecht en staat voor een eerlijke, democratische, humane en vredige samenleving!

Na stilte komt de storm!

Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *