Stemfraude, de nep-coalitie en weer de EU!

stemfraude: De Europese UnieNu de verkiezingen voorbij zijn en wij als samenleving mogen toekijken hoe de Politieke Maffia ongestoord zijn praktijken weer kan voortzetten zonder dat wij erom mogen zeuren. Want het overgrote deel van Nederland heeft “gekozen” voor Rutte en consorten gaan we wederom 4 jaar het slaafje spelen van Brussel!

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, aan Mevr. Edith Schippers de taak om de Coalitie formatie te verkennen. Gezien ze deze keer niet op de kieslijst van de VVD stond kon zij mooi de boel verkennen! Toch gaat het hier alweer mis en zullen vele die deze feiten weten achter hun oren krabben. Ok, niet verkiesbaar op de lijst van de VVD maar wel de verkenning doen om in kaart te brengen welke coalitie er gevormd kan worden en wie de eventuele vierde partij gaat worden.

De coalitie:

Een citaat van Edith Schippers in de NOS:

De meest genoemde optie is een kabinet van VVD, CDA, D66 met als vierde partij GroenLinks of de ChristenUnie. “Maar dat ligt politiek ook heel ingewikkeld. De VVD in één kabinet met GroenLinks? Dat zien ze bij beide partijen niet snel gebeuren. Dat geldt ook voor D66 en de ChristenUnie. Wat je dus ook hoort als reële optie is een minderheidskabinet, waarbij VVD, CDA en D66 een kabinet vormen en met wisselende meerderheden gaan werken. Ik hoor bij de VVD dat dat ook echt open wordt gehouden als een serieuze optie.”

Ok, het is duidelijk dat vrijwel niemand met de PVV in zee wilt. Extreem rechts (men kan beweren wat men wil, feitelijk gezien is de PVV een extreem rechtse partij) hoort ook niet thuis in een land als Nederland. Hoewel we het op veel punten eens zijn met heer Wilders, een extreem rechtse houding maakt meer kapot dan er nu al gebroken is!  Maaarrrr……
Met een dikke 20 zetels is er toch ontzettend veel gestemd op heer Wilders en daar kan je als Politiek Nederland niet omheen. Wat er nu gebeurd om een partij als PVV uit te sluiten kan gewoonweg niet in Nederland. Ondemocratisch! We laten dus ruim anderhalf miljoen kiezers in de kou staan, sorry uw stem is nietig verklaard! Politieke Maffia ten top!

Stemfraude:

De geruchten gaan rond, diverse getuigen melden zich, er zou gesjoemeld worden met de stembiljetten. Stapels PVV stembiljetten verduisterd in de container, getuigen die hardhandig de stemlokalen uitgewerkt worden. Net als vorig jaar beticht een groot deel van de samenleving de overheid van fraude! Is dit nu echt waar, of is het pure frustratie?

Ergens kunnen we niet ontkennen dat de uitkomst van de verkiezingen toch anders is geworden dan de meeste dachten. PVV zou de grootste worden, PVDA zou in de peilingen zakken maar niet zo extreem, VVD zou groot worden maar niet de grootste. Helaas hebben we geen bewijzen hiervoor tenzij er getuigen zijn met duidelijk beeldmateriaal. Iedereen kan wat schrijven uiteraard waardoor het lijkt alsof het waar is. Wij ontkennen totaal niet dat er fraude is gepleegd, sterker nog wij hebben dat idee ook. Echter valt er niets te bewijzen. Er zijn nu ook diverse petities gestart om een hertelling te eisen. Helaas zal dit niets uitmaken, het verleden wijst uit dat wij hier geen druk of invloed op kunnen uitvoeren gezien in de voorgaande verkiezingen hier ook geen resultaat uit kwam.

Wederom vier jaar zwichten voor Brussels:

Kiezen voor de VVD is kiezen voor de EU. Die kostenpost blijft dus gewoon staan en zal verder uitgebreid worden! Al helemaal als we in een coalitie met de CDA en D66 gaan regeren, allen eurofielen! Wat gaat er de aankomende 4 jaar gebeuren?

  • Multinationals gaan nog beter beschermd worden met een Multilateral Investment Court. Een wat? Juist ja, eenzijdige bescherming voor Multinationals! Hardwerkenden, Nederlandse kleinere export en import bedrijven, medewerkers voor buitenlandse Europese bedrijven dus niet! (link staat onderaan deze post naar Milieudefensie met volledig bericht)
  • Jean Claude Juncker wil meer eenheid en solidariteit binnen de EU. Een mooi streven, maar wat houdt dat in? Meer geld investeren in een verenigd Leger. Er moet een Europees militair hoofdkwartier komen. En er moet meer materieel gedeeld worden onder de Europese landen.
  • In eerste instantie leek het erop dat we het gevecht tegen TTIP en CETA gingen winnen, echter willen ze in Brussel niets liever dan deze handelsverdragen in gang te zetten.
  • Rekeningen, belastingen, betaal betaal betaal! Ja juist, uiteraard wordt er straks weer begroot hoe rijk Nederland wel niet is. Nou uit de cijfers blijkt op papier dat de economie aantrekt. Midden in de crisis bleek ons land al rijker te zijn dan men door “rekenfouten” foutief had ingeschat. Hoeveel miljard moeten we dit jaar betalen aan Brussel?

Dit zijn maar 4 punten waar we ons echt zorgen om moeten maken, er zijn nog diverse andere zaken wat ontzettend zorgwekkend is! Denk aan de massale belasting ontduikingen, en dit terwijl er Europese wetten zijn ingevoerd om dubieuze belastingdealtjes tegen te gaan.

Kortom, stemfraude of niet, feit blijft dat de samenleving toch voor een groot deel gekozen heeft voor de VVD, de verdere afbraak van Nederland, de verdere opbouw van het verkopen van Nederland aan Brussel!

De komende tijd moeten wij hard aan het werk! Hard aan het werk om de echte stem te zijn van de samenleving, vanuit De Samenleving!

Multilateral Investment Court: https://milieudefensie.nl/ttip/nieuws/de-europese-commissie-zet-rechtbank-op-voor-multinationals-en-laat-burgers-onbeschermd-achter

Een reactie

  1. Pingback: PvdA en Groenlinks fuseren? Euh, wat? - De Samenleving

Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *