Politie Nederland wordt wakker!

8e8b5a19e2640a3e27d5e0f52e9dddb1-1424438377Voor de duidelijkheid:
Veel inwoners van Nederland zijn van mening dat “de politie” te hard optreed, niet meer voor de samenleving werkt en buiten het boekje gaat. Deze mening delen wij! Hier gaat De Samenleving zich ook hard voor maken. Wij zijn van mening dat de kloof tussen politie en samenleving dient te verdwijnen. De samenleving hoort weer vertrouwen in de beschermers van de wet te krijgen. De politie moet de samenleving niet meer tot last te zijn maar samen met de samenleving werken aan een veilig en gezond Nederland!

Maar daarnaast ligt het probleem niet bij de politie. De politie handelt vaak in opdracht van…. Juist, politiek Den Haag en de Wetgeving. De wetgeving dient zo aangepast te worden dat wanneer de politie buiten de wet om optreed, deze op juiste wijze berecht dient te worden. Daarnaast ligt dit ook vaak aan een te hoog stresslevel, overwerkte agenten en posttraumatische stress! Dus pleiten wij ook voor betere arbeidsvoorwaarden.

Juist hier loopt het momenteel op stuk!
Momenteel loopt er een CAO onderhandeling over loonsverhoging voor de politie
Minister Opstelten gaat pas nadenken over een loonsverhoging wanneer er arbeidsvoorwaarden aangepast worden: Minder toeslag voor onregelmatigheids- en piketdiensten, minder vrije weekenden en langer doorwerken. politie is woedend en wil actie! Desnoods het land platleggen met grootschalige stakingen! Bedankt Opstelten!

Bedankt voor het meewerken aan een betere verstandshouding tussen de samenleving en de politie!

Wij steunen de politie in een eventuele actie!

Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *