Partijmotor is gestart !

Let's go on an adventureGisteren hielden we een eerste open meeting van De Samenleving in Amsterdam.
Naar aanleiding van onze oproep op social media, reageerden er diverse enthousiaste mensen die graag persoonlijk kennis wilden maken met de mensen achter De Samenleving, meer wilden weten over onze visie en doelen en graag wilden kijken of zij zichzelf actief wilden inzetten voor De Samenleving ! Uit de aanmeldingen hebben we uiteindelijk een kleine groep uitgenodigd zodat we uitgebreid de ruimte en tijd hadden om elkaar ècht beter te leren kennen en dit alles op een informele manier.

We werden gastvrij ontvangen bij Pam, een trouwe “Samenleefster” van het eerste uur ! Onder het genot van een enigszins brabantse koffietafel hebben we onszelf uitgebreid voorgesteld aan elkaar en al snel bleek dat we onderling enorme raakvlakken hebben : enthousiasme, strijdvaardigheid, onze kijk op de hedendaagse politiek en samenleving en allen wars van egotripperij !
Toch was ons gezelschap ook weer erg divers : verschillende achtergronden, opleidingen, talenten en persoonlijkheden. Deze factoren maakten van de meeting een dynamisch geheel : humor werd afgewisseld met bloedserieuze woorden en we hadden mooie discussies waarbij met respect naar elkaar werd geluisterd maar waar binnen ook fanatiek werd gereageerd. De ideeën, visies en verhalen leidden veelal tot zo’n gedreven gesprek dat we de tijd vergaten. Gelukkig bleken we in Renè een goede voorzitter te hebben gevonden zodat we onze tijd optimaal hebben benut !

Al met al raakten we allemaal overtuigd dat we met deze groep de goede vibe te pakken hebben. En toen kwam het moment dat we een blik op de klok wierpen en allemaal verbaasd reageerden : “Is het al zo laat ??”. De tijd was omgevlogen, tijd om naar huis te gaan maar onze wegen zullen ons zeer zeker niet voorgoed scheiden !
Met deze groep gaan we de Partijmotor starten : we hebben er het volste vertrouwen in dat we richting een mooie bestemming gaan ! Met deze mensen en een goede dosis realisme kunnen we verder groeien en zal De Samenleving voor jullie een vuist gaan maken.

Wij willen Kees, Pam, Peter, Renè en Bert bedanken en natuurlijk een warm welkom heten bij De Samenleving !

Esmeralda van den Bosch & Patrick Klarenbeek
De Samenleving

Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *